Her kan du se våre hyttekonsepter. Disse er utviklet i samarbeid med Selbuhytta og Saltdalshytta.

Gjennom vårt samarbeidsavtale med Selbuhytta får du gode priser og rask levering direkte fra Selbu. Gjennom vårt samarbeide med Saltdalshytta tilbyr produsenten både ulike hytter og ulike ferdigstillelsesgrader til en pris tilpasset deres lommebok.

SELBUHYTTA

Selbuhytta – Finn din egen hyttefavoritt

Selbuhytta har vært en merkevare siden 1962, og blir i dag produsert og levert av Selbu Byggtre AS. Hos oss går tradisjon og nytenking hånd i hånd. Vi leverer hytter i bindingsverk og laft, både i moderne og tradisjonell stil, i hele Trøndelag. 

Egen arkitekt og høy fagkompetanse på prosjekteringssiden, samt egne faglærte montører, gjør oss i stand til å levere kvalitet i alle ledd.  Vi har verktøykassa for å realisere din hyttedrøm.

Prosjekterte Hytter fra Selbyhytta
Her får du kompakte og arealeffektive hytter for familien.

På bildene ser du hyttemodellene MAXIMUS og LIDULF

SALTDALSHYTTA

Saltdalshytta – Tid sammen siden 1979

Saltdalshytta Rørosregionen AS er et nyetablert firma startet av Os Entreprenør og Byggservice N.Ø. Dette er to velrennomerte og bunnsolide firma som har vært i byggebransjen lenge. Det er disse som vil stå for oppføring av hytten. Vi er forhandler for Saltdalshytta i Røros/Brekken, Holtålen, Nord-Østerdal, Rendalen og Stor-Elvdal.

Mange av våre hyttemodeller har en glassfasade, som gir en spesiell nærhet til naturen og utsikten.

Vil du vite mer?
Vil du vite mer om våre hytter så ta kontakt med Paul Brennmoen:
Telefon: 90520316
Epost

På bildene ser du hyttemodellene Solheim B fra vår visningshytte på Hellerud.