Om Kløftberget Hyttefelt

Planoversikt KløftbergetKløftberget ligger i Brekken i Røros kommune. Her er gode muligheter for friluftsliv og avslapning.

Her er det bygd ut til 29 av de 44 tomtene hvorav 2 er solgt. Tomtene har kommunalt vann og avløp, strøm og det er lagt til rette for fibernett. Hyttetomtene er plassert i naturskjønne omgivelser med utsikt over fjell og vann. Vinters tid går skiløypene få meter fra hytteveggen og om sommeren er det gode stier for turgåing så her kan man utforske hva naturen har å by på i alle årstider. Brekken har unike muligheter for småviltjakt og fjellfiske. Fin sandstrand finnes ved Aursunden bare 1,5 km fra hyttefeltet. Matvarebutikk ligger bare 800 meter fra hyttefeltet.

Bergstaden Røros ligger bare 32 kilometer unna og kan by på et rikt kultur og uteliv. Fünesdalen i Sverge ligger rett over grensen med bare 20 km til nærmeste alpinanlegg og scootertrasè.

Brekken byr på et rikt bygdeliv med masse arrangementer. Det kan nevnes nevne isfiske på Haugatjønna. Lokal revy og krokstavposter på fjelltopper rundt om i området.

  • (Klikk på bildet for å laste ned eller se på tomteoversikten for hyttefeltet)